Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dziwko jebana pedalka wejdziesz na ten discord czy cie doxowaci love zeemo. i am his boyfriend.
nie gram z ludzmi bez fatalityjutro ci odpisze bo ide lulu wstaje o 6 huju wiec jutro pogramy wingmany ok
nie muw tak prosze chociaz mnie tam zapros ????????nie gram z ludzmi bez fatality
przestan se sam bumpowac posta bo to frajerskieZeemo czemu hejtujesz mn.
relprzestan se sam bumpowac posta bo to frajerskie
nie bo potem taki cwel jak kanibal przyjdzie i sam to zrobi
nie prawda, nie bumpujenie bo potem taki cwel jak kanibal przyjdzie i sam to zrobi
niezle bumpy ustawione, takie z was pedaly ze quituje to community cwelowskie gejowskie gdzie venek se wrzuca media na forum nixware i se sam bumpuje co to wgl jest, i dlaczego venek to wystawiacz ktory mial grac a poszedl spac i tera nawet nie napisze z przeprosinami tylko sie nie odzywa, glupi chytry kutasnie prawda, nie bumpuje
zostales wykiwany na twoje urodziny.niezle bumpy ustawione, takie z was pedaly ze quituje to community cwelowskie gejowskie gdzie venek se wrzuca media na forum nixware i se sam bumpuje co to wgl jest, i dlaczego venek to wystawiacz ktory mial grac a poszedl spac i tera nawet nie napisze z przeprosinami tylko sie nie odzywa, glupi chytry kutas
ahaniezle bumpy ustawione, takie z was pedaly ze quituje to community cwelowskie gejowskie gdzie venek se wrzuca media na forum nixware i se sam bumpuje co to wgl jest, i dlaczego venek to wystawiacz ktory mial grac a poszedl spac i tera nawet nie napisze z przeprosinami tylko sie nie odzywa, glupi chytry kutas
to odpisz mi na te wiadomosc za kilka godzin, porozmawiamy sobie jak nam dzien mija.nie prawda, nie bumpuje
nie moglem odpisac bo mi sie subik skonczyl, ale juz ci odpisuje, powiem ci tak, nawet fajnie dzionek mija, ale vaczka wyrwałem na 24h wieszto odpisz mi na te wiadomosc za kilka godzin, porozmawiamy sobie jak nam dzien mija.